Így dolgozom

„Nem lehet megoldani problémákat ugyanazzal a gondolkodásmóddal, amivel csináltuk őket.” – Albert Einstein

Üdvözöllek Kedves Érdeklődő!

Talán felmerült benned, hogy mi is az a coaching? – A coaching  együttműködésen alapuló meghatározott cél irányába mutató folyamat, amelyben a coach támogatja a hozzá fordulót, megkeresi és támogatja a számára legjobb megoldás kialakításában és megvalósításában.

Miképp zajlik egy Konzultáció?
  • Az Életvezetési Konzultáció történhet személyesen, vagy akár az otthonodból is, online alkalmazásokon keresztül.
  • Első alkalommal beszélgetünk, feltárjuk a problémákat, felmerülő gondjaid, kérdéseid, fájdalmaid,
  • Megkeressük a számodra megfelelő módszert,
  • Kialakítjuk a gyakoriságot, attól függően, hogy Neked, egyénileg mi a legmegfelelőbb
  • Elkezdjük az intenzív belvilági és gyakorlati munkát, melynek eredményeképpen megváltozik az életed

Hogyan kezdj hozzá?

  • Az oldal alján lévő űrlapon vagy az alábbi email címen lehet bejelentkezni és időpontot kérni: info@parkapcsolatmuhely.hu
  • Az első alkalom során meghatározzuk a folyamat felépítését, gyakoriságát. Mivel a coaching nagyfokú bizalomra épül, amelyben a coach és ügyfele harmóniában, összhangban dolgozik, így ez az alkalom rendkívül fontos lesz.
  • Egy coaching sorozat általában – problémától függően – 3-10 alkalom. Természetesen van, aki számára azonnal megtaláljuk a kulcsot, és boldogan távozik.

Messze vagyok, így is dolgozhatunk együtt?

  • Igen, mindenképpen! Skype, Viber, Messenger alkalmazások bármelyikével tarthatjuk a kapcsolatot.
  • Ennek díjat pedig banki átutalással  lehet, rendezni, s ezt követően megbeszéljük az időpontot. Ezek az alkalmazások segítenek, hogy a konzultáció rugalmasan igazítható legyen  mindkettőnk időbeosztásához.

Lemondási feltételek

Természetes az az élethelyzet, hogy váratlanul közbejöhet valami, ami miatt a coaching időpontot le kell mondani vagy elhalasztani. Messzemenően mindent megértek, azonban vannak keretei és feltételei is. (Ezektől a feltételektől csak akkor tudok eltekinteni, ha a helyedet valaki másnak oda tudom adni). Az idő, amit veled töltök érték.

1 héttel való lemondás esetén díjtalan, 1 héten belül való lemondás esetén a terembérleti díját ki kell fizetni, 24 órás lemondás esetén pedig a teljes óra árát kell megtéríteni. Ez alól az online időpontok kivételt képeznek.

Munkám során széleskörű ismereteimre és saját élettapasztalatomra támaszkodom. Folyamatosan képzem tovább magam, hogy egyre hitelesebben segíthessek másoknak.

Kérdezz, keress bizalommal!

HA SZERETNÉD TE IS KÖZELEBB KERÜLNI VÁGYAIDHOZ, CÉLJAIDHOZ, AKKOR KÉRLEK, KÜLDD EL REGISZTRÁCIÓDAT, HOGY FELVEHESSÜK VELED A KAPCSOLATOT.