Azt gondolod, hogy rossz életed van? Hogy nem ért meg a párod, nem hallgat meg, nem szeret eléggé, nem visz virágot, nem figyelmes? Azt mondod, nekem hogy nem tudtok kommunikálni, és elhidegültök egymástól? Én azt mondom, ezen mind lehet javítani. Ha egyébként pedig rendben lévő és normális a kapcsolatotok, akkor ezen mind lehet és kell is tudatosan tenni.

Hallgass meg olyan embert, aki bántalmazó kapcsolatból jön. Olyan embert, akinek a napjai a folyamatos támadások elhárításából és kivédéséből állnak, akinek nem az a gondja, hogy kap-e virágot, hanem hogy megint meg ne üsse. És aki számára az az öröm, ha a csúf, lealázó becenév helyett nem mond semmit, mert az a nap már öröm, hiszen nincs megalázva. Akinek a nőiségét nem emelik, hanem sárba tiporják, összeroppantják nap, mint nap?

Így hát én azt mondom, amíg még menthető egy kapcsolat, és nem rendelkezik a fenti jegyekkel, addig igenis lehet dolgozni rajta! Van értelme küzdeni. Mindig és mindenkor tudatosítani, hogy hálásak lehetünk azért, mert a társunk az, aki, Ő esetleg figyelmetlen, elfelejtette, hogy kell fenntartani a kapcsolatot, aki elfelejtette hogyan kell udvarolni és széppé tenni a napokat. DE ezek mind gyógyíthatók, és van rájuk módszer, segítség! A fenti példánál csak a menekülés van! De azt nagyon nehéz.

Azt mondom, nézz szembe azzal, hogy szerencsés vagy, hogy nem kell mindennap rettegve élned, és ebből az aspektusból indulj neki a változtatásnak. Ha pedig segítségre lenne szükség, itt elértek: info@parkapcsolatmuhely.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük