Sokat beszéltem, írtam arról, hogy kapcsolatainkban, amelyek már túl vannak a kezdeti fázison, elfelejtünk visszajelzéseket adni párunknak. Így az érzelmi, a lelki töltöttség is folyamatosan csökken mindkét részről Mit értek ez alatt? Amikor azt mondom, hogy természetesnek érezzük azt, hogy másik velünk van, úgy szeret, ahogy vagyunk, akkor egyfajta lustaságba, elengedettségbe engedjük magunkat.

Erről a dologról viszont sose feledkezzünk meg: kapcsolatunkban nő és férfi kapcsolódik, s ennek az energiának a folyamatos építésére mindig szükség van. Akár nők, akár férfiak vagyunk, szükséges időről-időre hangsúlyozni, hogy mik azok az értékek, amelyeket vonzóak tartunk a párunkban; legyen az testi, külsőre vonatkozó, vagy belső értékek dicséretéről.

Kapcsolatunk halála, ha nincs visszajelzés. Amikor szerelmi szakaszban vagyunk, akkor is társunk szemén keresztül látjuk önmagunkat, és érezzük magunkat egészen rendkívülinek, csodálatosnak. amitől szinte repülünk. Királylánynak vagy hercegnek érezzük magunkat, és pont ezt a státuszt kell a másikban erősíteni a mindennapok során. Valami apró kifejezéssel jelezni, hogy még mindig vonzónak tartjuk, még mindig Ő az, akit szeretnénk, és vele, általa leszünk teljesek. És hát persze Ő a mi hercegünk és királylányunk.

Ha ez a visszajelzés nincs meg, akkor jelenik meg először a gondolat: kitől kaphatnám meg?

Jobb ezt megelőzve, nap, mint nap éreztetni a másikkal: különleges vagy számomra!

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük