Van-e IGAZI?

A mostani időszakban annyit hallok a lélek, duál, és ikerpárokról és egyéb karmikusan elrendelt találkozásokról, hogy enyhén megcsömörlöttem tőle. Ezeket a kapcsolatokat az IGAZI- ként szokták aposztrofálni, és célként keresni az életben. Ez a kissé megmagyarázós, belemagyarázós kapcsolati rendszer – bár kétségtelenül van egy másik szinten valóságlapja, elültet egy bizonyos elégedetlenség faktort az életünkbe, amitől a jelenlegi kapcsolatunk egyszerűen nem lesz elég jó. Nem tud olyant tenni a párunk, társunk, amivel kedvünkben járhat, hiszen nem Ő a lélektársunk. Innentől kezdve, elindul egy vágyakozási folyamat, ami eltereli a figyelmet a jelenről, és arról, hogy azt kell itt és most értékelni, ami VAN. Tudod értékelni azt, ami itt és most van? Vagy csak a fejedben játszódó történetre figyelsz, ami nem más, mint ami: egy történet. A vágyakozás miatt a jövőben élsz, és a jelen így egy gyötrő eseménnyé válik, amelyben áldozattá teszed magad. Hiszen nincs itt a lélektársad, az ikerlángod, hogy vele örökkön –örökké boldogságban élhess.

A duál, a lélek, vagy akármilyen társ megjelenik majd, ha megérett az idő rá, sem előbb, sem később. Felesleges keresni, – ha egyedül vagyunk, akkor meg pláne úgy vizsgálgatni a leendő kapcsolatokat, hogy ez vajon a duál párom-e, esetleg az ikerlángom. Létezni kell, minél jelenlévőbben és minél elfogadóbban a jelen pillanat iránt. Hiszen, akivel most élünk, azzal is van dolgunk, Ő is tanítást hordoz számunkra, és mi szintén tanítás vagyunk az Ő számára. Minden kapcsolat úgymond karmikus, ha ebből a szempontból vizsgáljuk.

Arról sem szabad megfeledkezni, hogy egy úgymond „IGAZI”-val is van/lesz kapcsolati munka. Legyünk bármennyire is tudatosak, 3 dimenziós földi világban élünk, annak minden örömével és gondjával, ami mindenképp hoz magával megoldandó feladatokat, amiket meg kell oldani.

Szóval van-e igazi? Igen van, az, aki épp melletted van, Ő az igazi. Ha nem Ő lesz, akkor szépen leváltok egymásról, ahogy fáról a levél. Békésen, vagy nem békésen, ez már a kapcsolat szintjén múlik. Dolgozni kell-e egy kapcsolaton? Mindenképpen. Legyen akár az duál, lélek vagy iker, az odafigyelést és a munkát egyik esetben sem lehet megúszni.

Ha úgy érzed, kapcsolatodban segítségre van szükséged, akkor várlak szeretettel: info@parkapcsolatmuhely.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük