Feltetted ezt a kérdést már magadnak? Tudod-e hogy számodra mit jelent a kapcsolatod? Miért pont Őt választottad? Ez az írás most nem is annyira kész válaszok megadását fogja szorgalmazni, inkább kérdéseket teszek fel, amik elgondolkodtatnak, így magaddal tölthetsz minőségi időt, amiben elgondolkodhatsz az életed egyik legfontosabb területéről.

Olyan alapvető kérdések ezek, amelyeket leginkább fel sem teszünk magunknak. Sokan rutin üzemmódban élik a napok egymásutániságát, aminek egy idő után egyhangúság a vége, s megkérdőjelezés, rácsodálkozás nincs benne. De most nem is erről szeretnék írni, inkább azt venném górcső alá, hogy számodra mit jelent az, hogy társsal élni? Ez valójában öröm neked vagy inkább kötelesség, netán elvárás? Szereted-e azt, aki éppen vagy most a kapcsolatban? Meg tudod-e élni azt, aki vagy, vagy inkább elfogadod a nézetet, hogy „ennek így kell lennie”.

Megnézted-e hogy társad valójában a tükröd, amely kíméletlen őszinteséggel közöl veled információkat önmagadról? Kell ehhez egy nagy adag bátorság, hogy belenézzünk ebbe a tükörbe. De garantálom, hogy értékes felismerésekkel leszel gazdagabb, ha hagyod a transzformációt megtörténni.

Tehát ki is vagy a kapcsolatodban?

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük